Site icon Autonome Antifa

Φασίστες πίσω στις τρύπες σας! Διαδήλωση στόμα με στόμα ενάντια στους μπαλκονοσημαιάκηδες, Κολωνός, 12.2017

Η αλήθεια είναι ότι ο Κολωνός συνοδεύεται από τη φήμη της γειτονιάς… δεξιών πεποιθήσεων. Κι όμως, οι επίλεκτες συντρόφισες που πρόσφατα δοκίμασαν να μοιράσουν το έντυπο antifa base στα σχολεία του Κολωνού, ανακάλυψαν ότι καθόλου έτσι δεν είναι. Αντιθέτως, όπως μας πληροφόρησαν, τα σχολεία του Κολωνού κυριαρχούνται από πολυεθνική πιτσιρικαρία, που ήδη έχει τιγκάρει τα σχολεία με συνθήματα και ανησυχεί μόνο μη τυχόν και τα σβήσει κανένας.

Αυτή η εμπειρική παρατήρηση οδήγησε σε συζήτηση. Αποτέλεσμα ήταν, στις 2 του Δεκέμβρη, η αντιφασιστική συνέλευση autonome antifa και οι συνεργαζόμενοι σύντροφοι και συντρόφισσες να διαδηλώσουν στόμα με στόμα στον Κολωνό.

Αυτό που ακολουθεί είναι η προκήρυξη που μοιράζαμε. Ας σημειωθεί ότι είναι μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις προκηρύξεων που έχουν απολαύσει άμεση πειραματική επαλήθευση. Το συγκινητικό γεγονός έλαβε χώρα καθώς η διαδήλωση περνούσε κάτω από μια πολυκατοικία της Ακαδημίας Πλάτωνος. Όπως όλοι είδαμε, ο πρώτος όροφος της πολυκατοικίας είχε βγει και μας χειροκροτούσε — την ίδια στιγμή, ο πέμπτος όροφος, τυλιγμένος με σημαίες, έκανε πως δε μας έβλεπε.

Πρόκειται ακριβώς για την επίδραση που επιδιώκουμε να έχουν οι διαδηλώσεις μας.

Διαβάστε την προκήρυξη της διαδήλωσης εδώ:

Exit mobile version