Site icon Autonome Antifa

Κι άλλο τεύχος Ιουλίου

Κακά τα ψέματα αδέρφια! Αντίθετα με την εργατική τάξη της χώρας, εκείνοι και εκείνες που ασχολούνται με την εκφορά δημόσιου λόγου, όλο και βρίσκουν κάποιο τρόπο να πάνε διακοπές. Τα αποτελέσματα επί της ποιότητας του εκφερόμενου δημόσιου λόγου είναι εμφανή κάθε καλοκαίρι: οκνηρία, αναμάσημα παλιών άρθρων, η Τασούλα Καραϊσκάκη υφίσταται αλλεπάλληλα αμόκ τεχνοφετιχισμού, αλλά κανείς δεν της κόβει το κείμενο γιατί δεν υπάρχει κανείς να γράψει άλλο…

Απελπισία! Τι σκατά απομένει για να διαβάσει η εργατική τάξη;

Εδώ είναι που έχει να συνεισφέρει η εκδοτική κολλεκτίβα antifa scriptaΤΜ! Όπως ίσως θα φαντάζεστε, πρόκειται για ανθρώπους στη συντριπτική τους πλειοψηφία ανεμβολίαστους, για τύπους αντικοινωνικούς που χρειάζονται λίγη ακόμη συριζαϊκή πειθώ ώστε να πειστούν για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού. Οπότε, όπως ακριβώς τους αξίζει, στη μεγάλη τους πλειοψηφία παραμένουν κολλημένοι στα μπετά της μητρόπολης σαν τις πεταλίδες στο βράχο.

Κι αφού δεν έχουν τι να κάνουν, κυκλοφορούν άλλο ένα τεύχος Ιουλίου που δεν θα διαβάσει κανένας.

Το τέχνασμα που επιστρατεύουμε ετούτο τον Ιούλη μπας και τσιμπήσουμε το ενάμισι ευρώ σας, είναι η επίμονη επικαιροποίηση των συνωμοσιολογικών θεωριών που λανσάρουμε το τελευταίο έτος.

Δηλαδή:

– Εξηγούμε για ποιο λόγο οι προβλέψεις, ακόμη και αν αποδεικνύονται ολόσωστες, μπορεί μια χαρά να παραμένουν απίστευτες ακόμη και κατόπιν επαλήθευσης, και επισημαίνουμε ότι αυτό το παράξενο πράγμα συμβαίνει από τον τρωικό πόλεμο και μετά.

– Επιστρέφουμε στις ΜΕΘ με αφορμή το ρεκόρ γκίνες της ΜΕΘ Αγρινίου (100% νεκροί) που μας κάνει όλες εθνικά υπερήφανες, ειδικά όσες είχαν την πολιτική διορατικότητα να ζητήσουν «κι άλλες ΜΕΘ» από νωρίς, αλλά τώρα κάνουν το κουνέλι.

– Επικεντρώνουμε στη σχέση μεταξύ οικονομίας και πειθαρχίας και ανακαλύπτουμε ορισμένες απόκρυφες όψεις της οικονομικής λειτουργίας όλων των αναγκαίων μέτρων. Τίποτα καινούριο εδώ για βούτα, κοινοτοπίες και αναμασήματα, ούτε μια εκδήλωση δε βγαίνει, αγαπητοί φασαίοι μην κάνετε τον κόπο.

– Περιγράφουμε τον πόλεμο της Υεμένης, ώστε κανείς Έλληνας να μη χάσει το πλήρες νόημα της πρότασης «με τη Σαουδική Αραβία μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες».

– Υπερασπιζόμαστε τα αγαπημένα μας ΚΑΦΑΟ από τα γαμψά νύχια των συριζαίων και ξεκαθαρίζουμε ότι αν ένα τανκ έχει απάνω ζωγραφισμένο το Τζόνι Ρότεν, πιθανόν το μήνυμα να μην είναι η παγκόσμια επανάσταση.

– Κάνουμε φιλικούς θορύβους προς τους (αξιοπρεπείς) ντρίλερς της χώρας ανατρέχοντας στην πηγή του κακού, σόρι, του ντριλ, δηλαδή τη Μεγάλη Βρετανία, τη μηδενική ανοχή αλά βρετανικά και τις εκεί «κοινωνικές υπηρεσίες».

– Ανατρέχουμε στη διαδήλωση «Δύναμή μας η Απειθαρχία» με τρόπο απολύτως κατανοητό για όσες συμμετείχαν και εντελώς ακατανόητο για όσες δεν συμμετείχαν. (Κάνουμε πολύ κόπο για να καταφέρουμε να γράφουμε έτσι, ελπίζουμε να το εκτιμάτε).

– Όλα αυτά συμπληρώνονται με γνησίως αντιφασιστικό εξώφυλλο.

Φυσικά, πιστεύουμε βαθιά σε αυτό το τεύχος. Προβλέπουμε πως η κρατική απόφαση να μείνουν οι εργάτες σπίτια τους θα κάνει θαύματα με τις πωλήσεις, την ίδια ώρα που η ρήση «τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις» επιτέλους θα αποκαλυφθεί ως η ανεπανάληπτη κεϊνσιανή μπαρούφα που ήταν εξαρχής.

Κι επειδή όλα αυτά μας φαίνονται ελάχιστα πειστικά, κοιτάξτε να πάτε να το πάρετε, αλλιώς θα σταματήσουμε να ποστάρουμε και θα κάνετε ριπόστ μόνο Τασούλα Καραϊσκάκη.

Exit mobile version