Site icon Autonome Antifa

Καταγγέλλουμε την εσκεμμένη διαδικτυακή μας συκοφάντηση! 3 Flash Demos εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας, 04.2020


Τα πράγματα είναι δύσκολα καλές μας συντρόφισσες! Όπως ίσως γνωρίζετε, μετά την άτιμη επίθεσή μας στους γιατρούς ως σύνολο, λες και είναι τίποτα μπάτσοι, μετά και τη συνωμοσιολογική αμφισβήτηση της καμπύλης των επιδημιολόγων, λες και την είχανε φτιάξει μόνοι τους, το brand name «autonome antifa: αντιφασιστική συνέλευση»… έγινε μισοviral.

Στην αρχή χαρήκαμε.

Κούνια που μας κούναγε όμως! Γεμάτοι ζήλια για την πρόσφατη μισοviral διασημότητά μας, διάφοροι ανεύθυνοι νεαροί, που πιθανόν να παίρνουν αυτά που λέμε στα σοβαρά, κατέληξαν… να διαδηλώνουν δημοσίως σε γειτονιές της Αθήνας! Και όχι μόνο διαδήλωσαν, επιδεικνύοντας μέγιστη κοινωνική ανευθυνότητα, αλλά υπεξαίρεσαν το όνομα και τα logo της αντιφασιστικής συνέλευσης autonome antifaTM και τα μοστράρουν στο internet για δικά τους!

Αναδημοσιεύουμε κι εμείς τα σχετικά βίντεοζ, πρωτον γιατί εδώ είναι ίντερνετ και όλοι έτσι κάνουν με τα βίντεοζ, δεύτερον για να φρίξουμε όλοι μαζί μπρος στην ανεύθυνη συμπεριφορά τους, και τρίτον για να ξέρουν ότι τους έχουμε υπ’ όψη. Οι ισχυρισμοί τους, ότι τάχα αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει αν οι διαδηλώσεις είναι νόμιμες ή όχι, ότι κάτι γιαγιάδες τους χειροκροτούσαν, και ότι καθώς διαδήλωναν κάπνιζαν με μανία για να μην κολλήσουν τον τρομερό ιό, μας φαίνονται τουλάχιστον αστείοι.

Στο κάτω κάτω, κανένα δικαίωμα δεν είχαν να υπεξαιρέσουν το όνομα που τόσο κόπο κάναμε για να το κάνουν οι εχθροί μας μισοviral.

Οπότε: από εδώ και μπρος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλάζουμε όνομα.

Θα είμαστε γνωστοί σαν «Κοινωνικά Υπεύθυνη Αντιφασιστική Συνέλευση Autonome AntifaΤΜ»

Και προσέξτε μη μας μπερδέψετε με τους άλλους (Hint: θα μπορείτε να τους ξεχωρίσετε εύκολα, γιατί αποκλείεται να ξέρουν πώς διαβάζεται αυτό το “autonome”).

Exit mobile version