Site icon Autonome Antifa

Περιοδικό Antifa – Τεύχος 73, Αναδεικνύουμε τα ιδιαίτερά μας γνωρίσματα — απαντάμε σε ερωτήματα που βασανίζουν τους πάντες.

Απ’ όσο ξέρουμε, οι τεχνοκαμένοι του διαδικτύου έχουν τρελαθεί να μιλάνε για την πάρτη μας. Κι όμως, παρά τους ποταμούς συζήτησης, τα σημαντικότερα από τα ιδιαίτερά μας γνωρίσματα περνούν απαρατήρητα. Πρόκειται για τη διάθεση συμμόρφωσης και τη μετριοφροσύνη.

Κοιτάξτε για παράδειγμα το ολοκαίνουργιο τεύχος 73. Αντιληφθήκαμε ότι οι υπόλοιποι αντικαπιταλιστές επαναστάτες, με πρώτο το ΚΚΕ, κοτσάρουν έναν ειδικό με μάσκα όπου την πάρει. Οπότε βάλαμε κι εμείς έναν ειδικό με μάσκα στο εξώφυλλο. Αυτό θα πει διάθεση συμμόρφωσης!

Επίσης: αυτό το εξώφυλλο είναι καλύτερο από την αφίσα της ταινίας. Κι όμως, ο γραφίστας μας, όταν του ζητήσαμε να υπογράψει την εξωφυλλάρα με το όνομά του, γιατί οι υπόλοιποι δεν θέλαμε να πάρουμε την ευθύνη, μάς έστειλε στο διάολο. Αυτό θα πει μετριοφροσύνη!

Και πέρα όμως από την ανάδειξη των ιδιαιτέρων γνωρισμάτων μας, η επαφή με το 73ο τεύχος του περιοδικού Antifa, θα σας επιτρέψει να εντρυφήσετε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον σύγχρονο ασγουβαίο.

Ας πούμε:

Σας παραξενεύει που, όσο τρώμε τις μάσκες στη μούρη, τόσο οι πολιτικοποιημένοι της χώρας κάνουν τον κούνελο.

Αναρωτιέστε πού σκατά είναι η έβδομη συνέχεια των κειμένων με γενικό τίτλο «το πείραμα».

Θα θέλατε να υπάρχει μια ορθή ελληνική μετάφραση του  “Fuck the Police” των NWA, αλλά ως τώρα πιστεύατε πως είναι αδύνατον.

Σας έχουν σημαδέψει τα ιταλικά καμιόνια που κουβαλούσαν πτώματα και πιστεύετε ότι κάποια σχέση πρέπει να υπάρχει με την κρίση των 70s.

Ανησυχείτε μήπως η τηλεκπαίδευση δεν επαρκεί για να μεταδώσει στους μαθητές των ΕΠΑΛ δεξιότητες αναγκαίες για τον σύγχρονο κόσμο.

Δεν ξέρετε που ακριβώς πέφτει ο Καύκασος και πώς σχετίζεται με την Ανατολική Μεσόγειο.

Σας φαίνονται καλή φάση οι ΜΕΘ, αλλά έχετε απορία για το πού ακριβώς πάνε όλοι αυτοί οι σωλήνες.

Σας απασχολεί το κατά πόσο οι νεαροί Άραβες των παρισινών προαστίων τηρούν όλα τα αναγκαία μέτρα.

Είδατε την τρελλή που πηδούσε πάνω στις μάσκες τον Σεπτέμβρη, αλλά δεν είδατε τους «απολίτικους» που οργανώνουν αυτόνομες διαδηλώσεις από το Νοέμβρη, και μάλιστα δίχως να μας ρωτήσουν.

Υποπτεύεστε ότι κάποια σχέση πρέπει να έχει ο Νίκος Χαρδαλιάς με τον Αδόλφο Χίτλερ, αλλά δεν ξέρετε ποια ακριβώς.

Νομίζετε ότι τα προηγούμενα τεύχη κάτι λέγανε, μόνο που δεν βρίζαμε αρκετά τους αριστερούς.

Ε, σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, το τεύχος 73 φτιάχτηκε για εσάς!

Κι όλα αυτά με τη γνωστή τιμή του ενάμισι ευρώ, που ιδέα δεν έχουμε γιατί δεν την αλλάζουμε δεκαπέντε χρόνια τώρα – πόσο μάλλον τώρα που, έπειτα από μήνυμα του ΕΟΔΥ στα κινητά μας, αναγκαζόμαστε να πλένουμε όλα τα αντίτυπα ένα ένα (το τεύχος 72 ήταν λέει άπλυτο, οπότε προκάλεσε τρία κρούσματα στην Κοζάνη).

Exit mobile version