Site icon Autonome Antifa

Τεύχος 72 – μην το πλύνετε μόνο, διαβάστε το κιόλας

Την τελευταία φορά που απαριθμούσαμε τα πλεονεκτήματα του έντυπου έναντι του καλωδιωμένου λόγου, είχαμε ξεχάσει δύο από τα σημαντικότερα. Το ένα πλεονέκτημα είναι ότι το έντυπο δεν χρειάζεται μπρίζα, απλά περιμένεις να βγει ο ήλιος. Το άλλο είναι ότι ο τυπογράφος έχει πολύ λιγότερο λόγο επί του περιεχομένου από ό,τι οι πολυεθνικές του διαδικτύου. Ο δικός μας τυπογράφος για παράδειγμα, τους τελευταίους μήνες δεν έχει εκφράσει καμία ένσταση και μας λέει κάθε φορά ότι του άρεσε πολύ η τελευταία μας αφίσα (εδώ βέβαια μπορεί να παίζει και κάποιο ρόλο το ότι η υπόλοιπη πελατεία του έχει σταματήσει να τυπώνει και δε βγάζει άχνα…)

Οπότε επιμένουμε στο έντυπο. Το καινούριο τεύχος αυτή τη στιγμή πωλείται στα γνωστά σημεία, παίρνει το δρόμο του για την ελληνική επαρχία και γενικώς ετοιμάζεται να συνεισφέρει στην ελληνική γραμματεία.

Και όπως θα δείτε, σπέρνει· δηλαδή:

– Διαθέτουμε εξώφυλλο από Thomas Hobbes – παραποιημένο από μαρξιστές διανοούμενους – που μετατράπηκαν σε μεταμοντέρνους – κατά τη διάρκεια της φρικτής δεκαετίας του ’80 (άντε να βγάλεις άκρη).

– Περιγράφουμε τους τρόπους με τους οποίους ο γνωστός μας τρόφιμος του ΨΝΑ Δαφνί μάχεται σκληρά με ένα ανώνυμο σύστημα· μοναδικός του στόχος να διατηρήσει την ανθρωπινότητά του.

– Βρίσκουμε τρόπους ώστε η νεολαία της Χρυσής Αυγής να συμμετάσχει στο φεστιβάλ της ΚΝΕ (‘ντάξει αυτό ήταν εύκολο).

– Αποκαλύπτουμε ότι η Τζούντιθ Μπάτλερ μας παραχώρησε το δικαίωμα επίσημης χρήσης της νοητικής κατηγορίας «επιτελεστικότητα»ΤΜ (οι προηγούμενοι Έλληνες εξουσιοδοτημένοι χρήστες, μόλις είδαν τα σκούρα, το παρατήσανε – κουράγιο Τζούντιθ, έχεις εμάς).

– Καταστρώνουμε μεθόδους υπεράσπισης της πάρτης μας στο δικαστήριο (μάρτυρες υπεράσπισης η Άλκη Ζέη και η Εταιρεία Ελλήνων Πνευμονολόγων).

– Υπονοούμε ότι η δίκη της Χρυσής Αυγής ήταν ακριβώς σαν το κίνημα υπεράσπισης της ΕΡΤ, μείον τα πούλμαν, συν το ξαναγράψιμο της ιστορίας των δέκα τελευταίων χρόνων.

– Δίνουμε τις απαντήσεις για τον μεγάλο διαγωνισμό «Η Χειραψία», όπου δεν κέρδισε κανένας.

– Αποκαλύπτουμε ότι οι νεαρότεροι από τους συντάκτες της Καθημερινής μάς διαβάζουν δίχως να μας αναφέρουν και τους προτρέπουμε να συνεχίσουν έτσι.

– Ανακαλύπτουμε Έλληνες ευγονιστές στον μεσοπόλεμο και τους συνδέουμε με το ΠΑΣΟΚ και το ΕΣΥ.

– Κυκλοφορούμε μέσα από τρύπες σε τοίχους και κόβουμε σύννεφα μπάφου με τη ματσέτα, για να κάνουμε εργατική έρευνα στις σχολικές καταλήψεις.

Αυτά. Τραβάτε αγοράστε το, και θυμηθείτε να το απολυμάνετε πριν τη χρήση -είναι πιθανόν κάποιοι από τους παραγωγικούς συντελεστές να αμέλησαν να τηρήσουν κάποιο από τα αναγκαία μέτρα και θα ‘χουμε άλλα.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

ΤΑ FAKE NEWS ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ
ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΛ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ: Καταλήψεις, Μάσκες και η Ανάδυση των Αντικοινωνικών
Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΨΙΑΣ: Σύμβολα, κράτος και μεταμφιέσεις πριν τον παγκόσμιο πόλεμο
ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΑΝΑΣΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΦΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ: Τι άλλο εκτός από μπάτσους και πάλι μπάτσους…
ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ «ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ»: Ο δημόσιος χώρος και η δημιουργία καινούριων διαχωρισμών
ΜΑΣΚΑ ΧΑΜΗΛΑ, ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ: Το (όχι και τόσο αποτυχημένο) εγχείρημα της μασκοφόρας πειθάρχησης, Vol.2
ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

 

 

Exit mobile version