Site icon Autonome Antifa

Τεύχος 90 – με διαλεχτούς πρωταγωνιστές

Αυτό είναι το τεύχος 90 του περιοδικού antifa. Κυκλοφορεί στα περίπτερα εδώ και κάτι μέρες, αλλά… παραλείψαμε να το διαφημίσουμε, γιατί είχαμε κάτι άλλα να πούμε – όπως για παράδειγμα τι καταλάβαμε από την εκδήλωση με τη σαλονικιώτικη συνέλευση Antifa Selanik.[1]Όπου κάτι καταλάβαμε για τη ζωή μας. Πάτα εδώ: https://autonomeantifa.gr/o-pagkosmios-polemos-einai-kai-made-in-greece-mia/

Tέλος πάντων. Αν κάνετε τον κόπο να αγοράσετε το τεύχος, εκτός από τη χαρά του χαρτιού (μυρίστε το, είναι όμορφα, η οθόνη μυρίζει μόνο τα πακοτίνια που τρώγατε πριν), θα βρείτε και τις γνωστές τρέλες που ενίοτε εξηγούν τον κόσμο (σε τρία χρόνια) και ενίοτε βγαίνουν φόλα.

Πρωταγωνιστούν:

Οι Βρεγμένοι Αυτόνομοι στην Καλλιθέα, που όμως κάτι κατάλαβαν για τις αυτόνομες διαδηλώσεις.

Ο Τυχαίος Διαχειριστής ΠολυκατοικίαςΤΜ που κάπως σχετίζεται με τα υπουργεία δικαιοσύνης και δημόσιας τάξης (μέσω παράνοιας και σελιδοποίησης – δεν μπορούμε να το περιγράψουμε – άντε πάρτε το τεύχος).

Οι Έλληνες πυρομετεωρολόγοι που κυριαρχούν στη δημοφιλέστερη στήλη του περιοδικού (λέγεται Depression: διαβάζουμε εφημερίδες και μετά βγάζουμε το άχτι μας που είκοσι χρόνια πέρασαν κι ακόμη Twitter δεν βάλαμε).

Η Σουηδία που τελικά δεν επέβαλε «μέτρα για τον ιό» το 2020, γιατί τα είχε επιβάλει από κάτι χρόνια πριν (δεν σας είχαμε πει ότι μας απασχολούσε, ε; Κι όμως! Τελικά στείλαμε κάποιον για επιτόπια έρευνα, αλλιώς άκρη δεν έβγαινε).

Ο Σπιζαετός που είναι ένα πουλί που δεν ξέραμε ότι υπάρχει, αλλά σχετίζεται με τον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό, όχι μόνο σήμερα, αλλά και κατά τη δεκαετία του ’90 – οπότε έφτασε μέχρι εξώφυλλο.

Οι ανήλικοι μετανάστες που πέρασαν από την Ειδομένη το 2015,[2]Πατήστε ντε! Το λινκ από πάνω! Πατήστεεεεε! και χάρη στην τότε αλληλεγγύη μας, τώρα έχουν φτάσει στη Γερμανία και την ενηλικίωση – οπότε οι ίδιοι μαλάκες που τότε τους αποκαλούσαν «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», τώρα τους αποκαλούν «Generation knife crime».

Ο Πρόεδρος Μακρόν που πρόσφατα μας εξήγησε πώς σκέφτεται το κράτος, αλλά δεν το πήρε χαμπάρι κανένας γιατί όλοι κοίταζαν την ανταλλαγή πυραύλων Ισραήλ – Ιράν σε ζωντανή μετάδοση.

Η ζάχαρη, που εκτός από κάτι που βάζουμε στον καφέ, είναι τρόπος μείωσης της αξίας της εργατικής δύναμης, συνεπώς διαθέτει ιστορία πέντε αιώνων, με σκλάβους και απ’ όλα. Τραβηγμένο, ε; Απλά σκεφτείτε το ρόλο της μαρμελάδας. Τι; πάλι όχι; Τα λέει κι ο Πρόεδρος Μακρόν… Ε, γι’ αυτό σας λέμε: άντε πάρτε το τεύχος 90!

Η Μ. Σ., ανήλικη εκδιδόμενη που το 1964 έπεσε στα χέρια των ειδικών της πορνείας και σήμερα μας μαθαίνει τι είναι η «θυματοκεντρική πολιτική» του ελληνικού κράτους και γιατί δεν πρέπει να συμπληρώνουμε πλατφόρμες σα μαλάκες.

Οι τρεις σεζονίστες από τα Βόρεια Προάστια που εξηγούν (α) πώς αποφάσισαν να δουλέψουν σεζόν («ήταν απλή απόφαση – ήρθε ένας λογαριασμός της ΔΕΗ…»), (β) ποια είναι τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης επιλογής καριέρας («μετά ξέρεις ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να το αντιμετωπίσεις»), και (γ) πώς να επιβιώσει όποιος την επιλέγει (κάνοντας φίλους).

Η συντρόφισσα που δεν έπαθε κόβιντ, οπότε μπορούσε να δουλέψει με 40 πυρετό, όπως είπε ο ήρωας του ΙΚΑ που επίσης πρωταγωνιστεί.

– Το panic button και η πρώτη του ξαδέρφη, δηλαδή η πλατφόρμα anti-bullying του ελληνικού κράτους. Τι; Πώς σχετίζονται; Μέσω θυματοκεντρικής πολιτικής. Μέσω μπάτσων που διαχειρίζονται τα θύματα ενώ παριστάνουν ότι κυνηγούν τους θύτες. Μέσω κοινωνικού εργοστασίου.

Καλά. Πάρτε το τεύχος. Μόνο ενάμισι ευρώ.

References
1 Όπου κάτι καταλάβαμε για τη ζωή μας. Πάτα εδώ: https://autonomeantifa.gr/o-pagkosmios-polemos-einai-kai-made-in-greece-mia/
2 Πατήστε ντε! Το λινκ από πάνω! Πατήστεεεεε!
Exit mobile version