Site icon Autonome Antifa

Αναβαθμισμένη Δράση στον Βύρωνα // 12.20

– Ρε συ, είδες τι έκαναν οι δικοί μας στα νότια;

– Γαμάτο ε; Που το είδες όμως; Δεν έχει ανέβει στο σάιτ ε;

-Ξεκόλλα ρε συ με το ίντερνετ, από μια γέφυρα πέρασα και είχε κρεμασμένο πανό. Ντάξει δεν λέω, καλά και  τα σπρέι αλλά να σου πω την αλήθεια τα πανό φαίνονται γαμάτα.

-Ε ντάξει και τώρα τι θες;

-Τι τι θέλω μωρέ μαλάκα; Να βάλουμε πανό στον Βύρωνα θέλω.

-Κατάλαβα, γνωστό και ως «αναβαθμισμένη δράση».

-Ναι ρε πάμε να το κάνουμε, θα το ανεβάσουμε και στο σάιτ μπας και αποκτήσουμε μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα. Άσε που όταν βάζεις “antifavyronas” στο google εξακολουθεί να βγαίνει το μπλογκ της αντιφασιστικής πρωτοβουλίας πάνω-πάνω.

-Και μετά λες για μένα ρε. Πιο τεχνοσακατεμένος είσαι μου φαίνεται. Ούτως ή άλλως μόνος σου το είπες πριν.

-Τι είπα;

-Τα πανό τα είδες έξω. Καλά τα σάιτ αλλά ο κόσμος μας βλέπει έξω, δεν περιμένει το ίντερνετ. Σε κάθε γειτονιά της Αθήνας θα βρει κάτι από εμάς ή τους δικούς μας. Μας βλέπει από τα κομμάτια στις πλατείες που αράζει, τα σπρέι στους τοίχους, τις αφίσες στα καφάο και τις πορείες μας στις γειτονίες. Ξέρουν τις φάτσες μας και εμείς τις δικές τους. Στο κάτω κάτω μαζί τρώμε το σκατό.

-Ε, ωραία τώρα θα μας βλέπει και από τα πανό μας.

Y.Γ. Αφού τελικά φτιάξαμε τα πανό και βγήκαμε να τα βάλουμε, διαπιστώσαμε ότι στο σάιτ Βύρωνας.gr είχε ανέβει η εξής «έκτακτη είδηση»:  «Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή γίνεται απόπειρα ανάρτησης πανό, από τρία άτομα, έξω από το στρατόπεδο Σακέτα». Λίγη ώρα μετά η τρομερή αυτή «έκτακτη είδηση» κατέβηκε, αλλά το πήραμε το μάθημά μας: δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση, σήμερα, που παίζει πανδημία ρουφιάνων, να βγάζεις τις γνώμες σου αυτόνομα στον δρόμο). 

Περισσότερα στο antifav.wordpress.com

Exit mobile version