Site icon Autonome Antifa

Antifa words n’ sounds // 3on3 basket, μουσική, έντυπα // Άλσος Πετραλώνων, Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στις 15:00

Η μόνη «ανεξέλεγκτη βία» είναι η κρατική!

Κάθε μέρα τα μήντια μας ενημερώνουν για το πρόβλημα της «ανεξέλεγκτης βίας»: συμμορίες ανηλίκων, χούλιγκανς, bullying, ενδοοικογενειακή βία. Η λίστα δεν τελειώνει ποτέ.

Μπούρδες! Γιατί βία πάντα υπήρχε. Αυτό που μετατρέπει τη βία σε «είδηση» είναι ότι η δημόσια τάξη διευρύνει το πεδίο της και αντιμετωπίζει όλο και περισσότερα κομμάτια της κοινωνίας ως «εγκληματίες». Η μεγαλύτερη έξαρση βίας λοιπόν είναι η έξαρση της κρατικής βίας εναντίον μας, εναντίον της εργατικής τάξης.

Οι δουλειές γίνονται όλο και πιο κάτεργα, τα λεφτά όλο και πιο λίγα. Το μέλλον φαντάζει όλο και πιο δυσοίωνο, όλο και πιο πολεμικό. Και ο στόχος είναι να κάτσουμε στ’ αυγά μας, πειθαρχημένοι και φρόνιμες. Γι’ αυτό και η βία εναντίον μας γίνεται όλο και πιο σκληρή: τα κανάλια, οι μπάτσοι, οι δικαστές, οι κοινωνικοί λειτουργοί, τα υπουργεία, οι δάσκαλοι, οι πάσης φύσεως ειδικοί, όλοι ασχολούνται μέρα-νύχτα με την πάρτη μας.

Μήπως ήρθε η ώρα να πάψουμε να ακούμε ατάραχες το πόσο «βίαιοι»  και «προβληματικές» είμαστε και να μιλήσουμε κι εμείς; Να αναδείξουμε κι εμείς την κρατική βία ως «πρόβλημα»;

Antifa words n sounds

+ 3on3 basket, μουσική, έντυπα

ΑΛΣΟΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ (στον πεζόδρομο της Τρώων, απέναντι από τα σχολεία)

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, στις 15.00

Για να δείτε ολόκληρη την αφίσα πατήστε εδώ

Exit mobile version