Site icon Autonome Antifa

Antifa Words & Sounds στον Ταύρο // Open mics για χώσιμο, πολιτικές κουβέντες στο πόδι // Antifa South // Πέμπτη 6 Απριλίου

Ζούμε στην εποχή που δεξιοί και αριστεροί, ΜΜΕ και πάσης φύσεως ειδικοί έχουν πέσει όλοι πάνω μας. Μας προετοιμάζουν για τις θυσίες που θα κληθούμε να κάνουμε. Μας βαφτίζουν “αντικοινωνικούς” και τις συνήθειες μας “ανεύθυνες”. Τις κουλτούρες μας “αρρωστημένες” και τις παρέες μας “συμμορίες”. Μας ταΐζουν social media με το κιλό για να ξεχάσουμε τελείως πως είναι να μιλάμε μεταξύ μας.

Κι αν τυχόν αποφασίσουμε ότι η συκοφαντία που τρώμε από το κράτος δεν μας ψήνει; Ότι έχουμε κι εμείς κάτι να πούμε για τους μισθούς μας που δε φτάνουν ούτε για ζήτω και για τους μπάτσους που μας επιτηρούν; Τότε περιμένουν στη γωνία για να μας χαρακτηρίσουν κατάλληλα: «Ημίτρελοι πολέμιοι» της «αντικειμενικής» αλήθειας που παράγουν οι κάθε είδους ειδικοί. Εναλλακτικά, μπορούμε να συνταχτούμε πίσω απ’ τον κρατικό λόγο για να εκφράσουμε την καχυποψία μας. Να δεχτούμε να ορίσουν εκείνοι τι θα λέμε και τι θεωρείται σημαντικό.

Μα δυστυχώς γι’ αυτούς, παραμένουμε πιστοί στον εαυτό μας. Περήφανοι για τον τρόπο ζωής μας και τις στιγμές της απειθαρχίας μας. Εμείς, η εργατική τάξη, η καρδιά αυτών των γειτονιών. Χτίζουμε τις κοινότητες μας. Συζητάμε τα κοινά μας ζόρια και μισούμε τα αφεντικά μας. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τον κόσμο έξω από τις κρατικές αφηγήσεις.

Το κάνουμε ήδη, αλλά θα πρέπει να το κάνουμε ακόμη περισσότερο. Οργανωμένα και σχέδιο. Για να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας.

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 19:00

ΣΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ ΤΗΣ “ΤΕΝΤΑΣ” ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ (ΚΛΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ)

Για να δείτε ολόκληρη την αφίσα πατήστε εδώ.

Exit mobile version