Site icon Autonome Antifa

Δεν έχει σβάστικα ο φασισμός μωρό μου… 12.2013

Επιτέλους το απόλυτο κακό (η σβάστικα) συγκεκριμενοποιήθηκε! Είναι ένας κακομούτσουνος μεσήλικας και κάτι ψιλογυμνασμένοι και ψιλοανισόρροποι μαφιόζοι που μένουν προφυλακισμένοι ή διώκονται από την ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη. Οι αντίπαλοι της σβάστικας από την άλλη εσχάτως περιλαμβάνουν έως και τον πρωθυπουργό της χώρας.

Είναι σχεδόν θεία δίκη! Η ιδέα φασισμός ίσον σβάστικα, που διήγε το σύντομο βίο της προσφέροντας άπλετη ξεφτίλα για τους κοινωνούς της, σήμερα τον τελειώνει όπως της αξίζει. Με εγκεφαλικό επεισόδιο λόγω απέραντης έκπληξης. Λογικό γιατί ο νέος ελληνικός φασισμός δεν μας κάνει τη χάρη να μοστράρει τη σβάστικα για να τον ξεχωρίζουν οι αφελείς.

Οι μισθοί έχουν κοπεί στα δύο μαζί με τις ζωές μας. Αυτό δεν έχει σβάστικα. Το σύστημα υγείας, έχει ένα κομμάτι που καταρρέει και ένα κομμάτι που μετατρέπεται σε αστυνομικό μηχανισμό. Ούτε και αυτό έχει σβάστικα.

Τα όρια μεταξύ αστυνομίας και μαφίας γίνονται όλο και πιο δυσδιάκριτα. Ούτε αυτό έχει σβάστικα. Το ίδιο το ελληνικό κράτος έχει μετατραπεί σε ένα κράτος μαφία. Οι μαφιόζικοι παρακρατικοί ανταγωνισμοί τραγουδιούνται ως αντιναζιστική μάχη.

Πουθενά εδώ σβάστικα.

 Αυτό το κράτος διατηρεί στρατόπεδα συγκέντρωσης εργατών που έχουν γίνει οι παράνομοι με το ζόρι. Στις πύλες τους δεν θα βρούμε τη σβάστικα. Αυτό το κράτος παραλίγο να εμπλακεί σε πόλεμο στη Συρία τον Αύγουστο. Τα σχετικά εργαλεία δεν θα είχαν σβάστικα. Θα είχαν την ελληνική σημαία.

Ο ελληνικός φασισμός δεν μας κάνει τη χάρη να καρφώνεται με τη σβάστικα. Κρύβεται πίσω απ’ τη σβάστικα, σαν ελέφαντας πίσω από παπαρούνα. Εύκολο και αυτό. Γιατί τα αφεντικά μας έχουν στη διάθεσή τους μία πολυτέλεια – προϊόν της ταξικής ιστορίας των σαράντα τελευταίων χρόνων. Δικαιούνται να θεωρούν πως έχουν να κάνουν με τυφλούς και κουφούς.

Μέχρι στιγμής έχουν δίκιο.

Exit mobile version