Site icon Autonome Antifa

Έκθεση Antifa περιοδικών και βιβλίων από και για τα πλάσματα του δρόμου. Σάββατο 20.06 στην Πλατεία Αγίου Αντρέα στην Λαμπρινή στις 19:00

Δεν είμαστε ειδικοί, ούτε επαγγελματίες πολιτικοί. Είμαστε ένα μικρό, αλλά οργανωμένο κομμάτι της εργατικής τάξης. Είμαστε αυτόνομοι αντιφασίστες κι αντιφασίστριες. Υπάρχουμε σχεδόν δυο δεκαετίες. Εκδίδουμε περιοδικά και βιβλία. Φτιάχνουμε ομάδες. Οργανώνουμε διαδηλώσεις.

Όπως τα βλέπουμε νομίζουμε ότι χρειάζεται να κάνουμε δυο πράγματα: το πρώτο είναι να καταλάβουμε τις γειτονιές μας. Να κάνουμε δικά μας τα πάρκα και τις πλατείες, τις γωνίες και τα πεζοδρόμια. Να κερδίσουμε το δημόσιο χώρο.

Το δεύτερο είναι να καταλάβουμε την εποχή και τον κόσμο μας. Δηλαδή να οργανωθούμε απέναντι στον πόλεμο που έχουν εξαπολύσει τ’ αφεντικά στα μυαλά μας. Να οχυρωθούμε απέναντι στην κρατική προπαγάνδα. Να χτίσουμε αυτόνομους τρόπους να σκεφτόμαστε και να υπάρχουμε. Να κοιτάμε αυτό που είμαστε για να ανακαλύψουμε τι πρέπει να κάνουμε.

Το Σάββατο θα είμαστε στην πλατεία Αγίου Αντρέα στην Λαμπρινή. Θα στήσουμε πάγκους με έντυπα, βιβλία και περιοδικά. Σας περιμένουμε!


Έκθεση περιοδικών και βιβλίων
Από και για τα πλάσματα του δρόμου

Σάββατο 20 Ιούνη, 19.00

Πλατεία Αγίου Ανδρέα, Λαμπρινή

Exit mobile version