Site icon Autonome Antifa

Έντυπο δρόμου antifa south // Τεύχος #12 // 11.2023

Το 12ο τεύχος του εντύπου μας μοιράζεται σε 4000 αντίτυπα στους δρόμους, τις πλατείες, τις καβάτζες και τα σχολεία των νοτίων. Από την Καλλιθέα, τη Νέα Σμύρνη, το Π.Φάληρο, το Μοσχάτο, το Nέο Kόσμο, τα Πετράλωνα και το Κουκάκι, μέχρι τον Ταύρο. Μπορεί κανείς να το βρεί στέλνοντάς μας ένα mail. Διαφορετικά το παραθέτουμε ολόκληρο σε ηλεκτρονική μορφή εδώ.

ANTIFA SPEAKING

ΓΕΙΑ ΣΑΣ και πάλι από την κακόφημη συνέλευσή μας! Καθώς καταφέραμε και επιβιώσαμε από την «πρωτοφανή καταιγίδα Daniel» είπαμε να βγούμε μια γύρα στους δρόμους. Είχαμε ανάγκη να μοιραστούμε τη γνώμη που σχηματίσαμε για το κράτος μας, τ’ αφεντικά μας, τους μπάτσους μας, τους μετεωρολόγους μας, την κρίση και τον πόλεμο. Και μετά να σας πούμε τι έχουμε καταλάβει από τους ανθρώπους που γνωρίζουμε καθημερινά στις δουλειές, στις πλατείες και στα λεωφορεία αυτής της πόλης. Όπως πάντα δεν προσπαθούμε να πείσουμε – προσπαθούμε να γνωρίσουμε αυτούς που είναι ήδη πεισμένοι: πεισμένοι πως τ’ αφεντικά μας, οι μπάτσοι και οι επιστήμονες κάθε είδους πασχίζουν να φτιάξουν έναν κόσμο σύμφωνα με τα συμφέροντά τους.

ΟΠΟΤΕ ΣΤΙΣ σελίδες που ακολουθούν θα θέλαμε να θέσουμε μερικά ζητήματα που μας γεννήθηκαν τους μήνες που προηγήθηκαν.

ΑΣ ΠΟΎΜΕ: έχετε δει εκείνους που λένε ότι οι τεχνολογίες μπορούν να δουλέψουν «από μόνες τους»; Ε, μαλακίες λένε. Ο κόσμος μας είναι φτιαγμένος πάνω στην εκμετάλλευση της ανθρώπινης εργασίας κι αυτό είναι κάτι που όποιος δουλεύει το ξέρει καλά. Ο κόσμος μας δε μπορεί να δουλέψει με ρομπότ. Τα ρομπότ «δουλεύουν» σ’ έναν σίγουρο, σταθερό, τεχνητά φτιαγμένο κόσμο. Όμως ο κόσμος μας είναι μια ατελείωτη διαδοχή πολέμων, απειθαρχίας και «ανωμαλίας». Δηλαδή το πράγμα θέλει μπάτσους, όχι ρομπότ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, τι τους έχει πιάσει όλους και παπαγαλίζουν «εγκληματικότητα των ανηλίκων»; Οι μπάτσοι, που σέρνουν το χορό, μας ενημερώνουν ότι έχουν «ανέβει οι συλλήψεις» ανηλίκων για διάφορα αδικήματα – μόνο μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο του 2023 συνελήφθησαν 1353 ανήλικοι, κυρίως στην πόλη της Αθήνας. Βέβαια τα νούμερα αναλόγως πως τα διαβάζεις αποκτούν κι άλλο νόημα. Ας πούμε εμείς διαβάζουμε 1353 συλλήψεις ανηλίκων και καταλαβαίνουνε το εξής: αυτό που έχει ανέβει δεν είναι η «εγκληματικότητα των ανηλίκων», αλλά η επιθετικότητα του κράτους απέναντι στους ανήλικους: δηλαδή οι μπάτσοι ασχολούνται προληπτικά με τη ζωή των στρωμάτων της ανήλικης εργατικής τάξης. Τί μόνο οι ενήλικοι θα τρώμε πακέτο;

ΚΙ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΎ δε μας έφτανε ο έλεγχος που φάγαμε την εποχή του κορονωιού, όπου να ’ναι ετοιμάζεται και νέος γύρος. Δηλαδή όλος ο πληθυσμός θα περάσουμε μια βόλτα από τα τοπικά μπατσάδικα για να μας πάρουν τα αποτυπώματα, να μας ελέγξουν τα στοιχεία, να τα βάλουν σε καινούριες βάσεις κλπ. Το ότι αυτή η διαδικασία ονομάζεται «εκσυγχρονισμός των αστυνομικών δελτίων ταυτότητας», αντί να λέγεται η «μαζικότερη εξακρίβωση στοιχείων στην ιστορία» είναι μέρος του προβλήματος που προσπαθούμε να θίξουμε στις επόμενες σελίδες.

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΎΧΕΙΤΕ: καθώς θα οδεύουμε προς τα μέσα του φθινοπώρου νέες απειλές θα ξεπηδήσουν. Βροχές, καταιγίδες, αστραπές, βροντές, ποτάμια, λίμνες όλα θα γίνουν οπλισμένες λέξεις για τις νέες κρατικές στοχεύσεις. Οι μετεωρολόγοι, οι σεισμολόγοι, οι μπάτσοι, οι περιβαλλοντολόγοι έχουν κάνει κολλεγιά και παλεύουν μέρα και νύχτα να μας σώσουν από την «κλιματική κρίση». Όσο για το τι έγινε με την καλοκαιρινή διαχείριση της «κλιματικής κρίσης» μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό κείμενο. Ως τότε, περιορίστε τις μετακινήσεις σας και εμπιστευτείτε τους ειδικούς – οι άνθρωποι το καλό μας θέλουν.

ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑΝ και παλιά ειδικούς. Ειδικά κλιμάκια του antifa south πήγαν στο σινεμά και είδαν τον Οπενχάιμερ. Ο στόχος ήταν διπλός: αφενός ενισχύσαμε τον κλάδο της διασκέδασης που τόσο κλαίγεται για τις αναδουλειές κι αφετέρου πήραμε μαθήματα ξεπλύματος. Όχι ότι στα μέρη μας δεν παίζει ξέπλυμα, αλλά όσο και να το κάνεις, η εικόνα του «ευαίσθητου», «ανθρώπινου» και «αφιερωμένου επιστήμονα» Οπενχάιμερ πάει πολύ. Μιλάμε ότι ο άνθρωπος εξολόθρευσε μεμιάς δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους και σε μας τον σέρβιραν σαν «φιλεύσπλαχνο». Wtf? Μπροστά του κάτι Τσιόδρες κλπ είναι εντελώς πιτσιρικάδες.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, όλα τα ζητήματα εξακολουθούν να είναι ανοιχτά.
Κι αν τυχόν εκπέμπουμε στην ίδια συχνότητα μπορούμε να τα συζητήσουμε κι από κοντά. Χρησιμοποιείστε το mail μας ή αλλιώς πείτε μας καμιά κουβέντα στο δρόμο!

ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΎΝΤΟΜΑ!

Περιεχόμενα

Exit mobile version