Site icon Autonome Antifa

Έντυπο δρόμου Antifa West Side

Εκεί που κυκλοφορούμε και βλέπουμε διάφορα παράξενα, είδαμε κι ετούτο το έντυπο.

Είναι λέει από τον αντιφασιστικό πυρήνα antifa west side.

Που κάνει… ό,τι είναι αυτό που κάνει, στα δυτικά προάστια.

Οπότε, σαν καλοί online συντάκτες, κάνουμε copy paste το εισαγωγικό κείμενο, σας ρίχνουμε κροπαρισμένη φωτό από το εξώφυλλο, και αμολάμε και το έντυπο σε ηλεκτρονική μορφή.

Ιδού:

Λες και είχαμε κι επιλογή…

Editorial από το έντυπο δρόμου antifa west side.

Ξαφνικά, τον Μάρτη του 2020, μάθαμε τι εννοούσε ο Λεξ όταν έλεγε «εξωγήινοι μάς χαζεύουν μέσα από το κουτί». Μέσα στο κουτί ήταν κάποιος κύριος Τσιόδρας. Είχε μάλιστα βαρεθεί να μας χαζεύει – τώρα μας έβριζε· επειδή σκεφτόμασταν να βγούμε απ’ το σπίτι και να πάμε για μπύρες στην πλατεία.

Ήμασταν ένας κολωνιώτης, κάτι περιστεριώτισες, κάτι αιγαλεώτες και κάτι πετροπουλιώτες. Που, όπως ξέρετε, σήμαινε ότι, κανονικά, δεν θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε και πολύ καλά.

Ήμασταν όμως και οργανωμένοι σε antifa ομάδες.

Που σήμαινε ότι, όχι ρε μαλάκες, μια χαρά συνεννοούμασταν.

Στην αρχή βέβαια, σκατά συνεννοήση – επικράτησε αγνός τρόμος. Ο σεληνιασμένος Τσιόδρας μας είχε κάνει να χεστούμε απάνω μας. Οι μπάτσοι περιπολούσαν. Η ιστορία και η γεωγραφία των γειτονιών μας δεν προμήνυε τίποτα καλό. Παλιά γκέτο προσφύγων, χωρισμένα από την Αθήνα με ένα ποτάμι και τρεις γέφυρες.

Οπότε: ή στο εξής θα μας έλεγε πώς να ζούμε η Σία Κοσιώνη,

ή θα φτιάχναμε ομάδα στον τόπο μας, εκεί που μας ξέρουν και τους ξέρουμε.

Και ομάδα φτιάξαμε.

Τη λέμε west side – γιατί ζούμε και κινούμαστε στα δυτικά. Σε τούτες τις περίπλοκες γειτονιές, με τα καλά και με τα στραβά τους, με την ομορφιά τους και με την ασχήμια τους.

Τη λέμε antifa – γιατί δέκα χρόνια τώρα κοιτάζουμε τους φασίστες να εμφανίζονται με εκατοντάδες μορφές, που είναι όλες εναντίον μας. Πρώτα οι χρυσαυγίτες, μετά οι μπάτσοι στις πλατείες μας, μετά η Σία Κοσιώνη, ο Αλέξης Τσίπρας κι οι γιατροί με τα θερμόμετρα.

Τη λέμε antifa west side – γιατί το παλεύουμε δέκα χρόνια τώρα. Και θα το παλέψουμε και τώρα.

Λες και είχαμε κι επιλογή…

Για επικοινωνία με το antifa west side:

antifawestside77@gmail.com

Το έντυπο δρόμου σε pdf εδώ

Exit mobile version