Site icon Autonome Antifa

Έντυπο δρόμου από το Antifa East, Tεύχος #5

Tο έντυπο που βλέπετε τυπώνεται και μοιράζεται από τον αντιφασιστικό πυρήνα antifa Εast. Μέχρι πρόσφατα λεγόμασταν antifa V. Όμως μεγαλώσαμε, γίναμε περισσότεροι και τώρα περπατάμε και στις άλλες γειτονιές των ανατολικών.
Ζούμε, δουλεύουμε και αράζουμε λοιπόν στα ανατολικά. Είμαστε αντιφασίστριες και αντιφασίστες. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε καμιά σχέση με το κράτος και καμιά ανάγκη για εκπροσώπηση. Μιλάμε, γράφουμε και δρούμε οι ίδιοι για εμάς. Προσπαθούμε να κρατάμε τα μυαλά μας στο κεφάλι μας και τα λόγια μας στους τοίχους -με αφίσες, συνθήματα, αυτοκόλλητα. Όταν ο κόσμος γκρεμίζεται δε σώζεσαι μόνος σου από τα συντρίμμια. Γι’ αυτό κι εμείς βρισκόμαστε σε πλατείες, πάρκα. Μιλάμε, προσπαθούμε να καταλάβουμε τον κόσμο γύρω μας. Οργανωνόμαστε και δεν αφήνουμε τα συντρίμμια να μας καταπιούν.
Το έντυπο αυτό λοιπόν είναι μία προσπάθεια επιβίωσης πρώτα απ’ όλα διανοητικής. Είναι η γραπτή αποτύπωση όσων ζούμε και συζητάμε και καταλαβαίνουμε βδομάδα με τη βδομάδα. Αν λοιπόν βρίσκεις κι εσύ τον εαυτό σου μέσα σε αυτό μη διστάσεις να μας βρεις. Αν όχι μην το πετάξεις. Άστο στο επόμενο παγκάκι και κάποιος θα το διαβάσει. Το πληρώνουμε από την τσέπη μας και δε μας αρέσει ο κόπος μας να πηγαίνει στα σκουπίδια.

Φιλιά, Antifa East

ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

– Editorial
– Θέμα με την Τραπ; Μάλλον με την Τάξη μας.
– Τέχνη στα Καφάο
– Χούντα’s Greatest Hits
– Εξακριβώσεις Παντού…για να έχουμε καλή υγεία!
-Τρελό Καλοκαιράκι
-Οι Σωστές Απαντήσεις, Θέλουν Σωστές Ερωτήσεις


Για να το διαβάσεις ολόκληρο σε μορφή pdf, πάτα εδώ.


Περισσότερα στο antifav.wordpress.com

Exit mobile version