Site icon Autonome Antifa

Μίσος για τα αφεντικά και τα μονόχρωμα συνθήματα // Σπρέι από Antifa V

Ο Σεπτέμβριος έφτασε και μας βρήκε για άλλη μία φορά γεμάτους με μίσος για τα αφεντικά -δεξιά και αριστερά- που παίζουν με το τομάρι μας. Κι άλλες μάσκες, και άλλο κόψιμο στους μισθούς, και άλλη πειθάρχηση, ενώ ταυτόχρονα διεξάγονται εντατικά brainstorming για τα μέτρα που θα μας ανακοινώσουν κάποια επόμενη Παρασκευή στις 18:00. Το θετικό βέβαια είναι ότι δεν είμαστε μόνοι. Είμαστε πολλές που σιχτιρίζουμε για τους κομμένους μισθούς και το αντιλαμβανόμαστε ως άλλη μία συνέπεια της καπιταλιστικής κρίσης. Είμαστε πολλοί που μάσκα δεν θα βάλουμε ακόμα και αν βγάλει η adidas (που σιγά μη δε βγάλει). Είμαστε ακόμα περισσότεροι που μένουμε στις πλατείες γιατί ξέρουμε ότι είναι το σπίτι μας.

Αυτά που μας ετοιμάζουν μάγκες είναι ακόμα πιο δύσκολα. Σημασία δεν θα έχει μόνο να είμαστε πολλοί αλλά να είμαστε μαζί. Χρειάζεται να συζητάμε, να καταλαβαίνουμε και να οργανωνόμαστε. Εμείς κάναμε το πρώτο βήμα και σας τα γράψαμε στους τοίχους, το επόμενο δικό σας.

Υ.Γ. Τελικά ανακαλύψαμε ότι ο Βύρωνας έχει κι άλλο γήπεδο τένις, αλλά δεν θα αγγίξουμε πάλι το θέμα, γιατί την προηγούμενη φορά μας είπαν ότι το αποτέλεσμα είχε βγει κομματάκι τρελούτσικο.[1]


[1] Για την προηγούμενη φορά, δες https://autonomeantifa.gr/sto-vyrona-paizoyn-tenis-sprei-apo-to-ant/

Exit mobile version