Site icon Autonome Antifa

Ο δήμαρχος είναι ο εμπρηστής (αν και όχι δίχως λαϊκή υποστήριξη). 06.2011

Ο Ανδρέας Ευθυμίου, δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, είναι γενικώς ΠΑΣΟΚ. Θα μας πει λοιπόν ότι όταν απειλούσε με «ιδιαίτερα σκληρές αντιδράσεις των πολιτών και της δημοτικής αρχής» εν όψει της δημιουργίας «ξενώνα μεταναστών», δεν εννοούσε δύο εμπρησμούς και μία απόπειρα μαζικής δολοφονίας σε τζαμιά στην γειτονική Καλλιθέα.

Κι όμως αυτό ακριβώς έγινε! Δύο τζάμια καμμένα νύχτα στην Καλλιθέα (το ένα την ώρα του εμπρησμού είχε ανθρώπους μέσα) την ίδια ώρα που ο δήμαρχος έστελνε «επιστολές στο λαό», «έκανε διαβήματα», συμμετείχε σε «συγκεντρώσεις της επιτροπής πολιτών» και γενικώς αγωνιζόταν ενάντια στην αλλότρια εισβολή. Τι είναι λοιπόν ο δήμαρχος και οι «πολίτες» που μαζεύονται στις σχετικές εκδηλώσεις, απ’ όπου αναμφίβολα δεν έλειψαν και οι νεοναζί εμπρηστές των τζαμιών της Καλλιθέας; Ηθικοί αυτουργοί εμπρησμών και απόπειρας δολοφονίας!

Καθώς όμως στον κόσμο τούτο τίποτα δεν είναι τυχαίο, ας αναρωτηθούμε: Βρε μπας και κάποιες από τις τοπικές δυνάμεις φιλοδοξούν να στήσουν μία τοπική ρατσιστική «επιτροπή πολιτών»; Εξαίσια! Τον δρόμο τον δείχνει ο Άγιος Παντελεήμονας! Να έρθει η ΕΥΠ για να κανονίζει να κάθονται καλά οι «εχθροί του έθνους», να ενταχθούν επιτέλους κάπου πολιτικά οι μαφιόζοι και να τιγκάρει ο τόπος νεοναζί (όχι ότι θα πρόκειται για διαφορετικά φυσικά πρόσωπα). Και μετά από κάτι μήνες να πουλάνε προστασία στα καφενεία οι χρυσαυγίτες και στο δρόμο να γίνεται κόλαση γιατί κάποιοι έχουν λάθος χρώμα. Αυτό μάλιστα! Αυτό πάει να πει «Ανθρώπινη Πόλη – Σύγχρονος Δήμος»!

Γιατί αν θυμάστε, έτσι λέγανε το συνδυασμό που ψηφίσατε πέρυσι.

Exit mobile version