Site icon Autonome Antifa

Όχι Άλλες Εξακριβώσεις! // Ρολά από το Antifa West Side

Μόνο το τελευταίο 6μηνο αδέρφια πήραμε αρκετές δόσεις παράνοιας να έχουμε για χρόνια. Από τους ιούς περάσαμε στις φωτιές, μετά στις πλημμύρες και μετά πάλι στους ιούς αλλά με μεταλάξεις. Και η φάση πλέον πάει απο το ένα έκτακτο στο άλλο, έτσι ώστε το μόνο έκτακτο που μένει είναι η κλωτσοπατινάδα που μας κερνάνε. Με το κράτος προσπαθεί να χωρέσει τις ζωές μας σε εντολές, ουρές και κωδικούς. Που πλέον χωρίς πιστοποιητικό, τεστ και ταυτότητα είναι αδύνατο να βγείς από το σπίτι για το οτιδήποτε. Δεν ξέρεις με πόσα χρήματα θα βγάλεις το μήνα, πόσα είναι για θέρμανση και πόσα για φαί. Δεν ξέρεις τι ξημερώνει την επομένη μέρα, αν θα βρείς έξω διάδες ή καραβανάδες. Και κερασάκι η φιγούρα του μαλάκα που μας ελέγχει να ξεπηδά απο παντού.

Παράλληλα λυτοί και δεμένοι φρόντισαν η όλη κουβέντα να μην αφορά τίποτα απο τα παραπάνω, παρά μόνο εμβόλια και ΜΕΘ. Λες και ο φασισμός που τρώμε στη μάπα ήταν ποτέ ζήτημα μικροβίων. Μαλακίες. Εμείς επιμένουμε να λέμε πως όλα τα μέτρα, νέα ή παλιά, έχουν να κάνουν με την ομαλή επιβίωση του ελληνικού καπιταλισμού σε περίοδο παγκόσμιας κρίσης. Έτσι εξηγούμε τα υγειονομικά μέτρα σε καπιταλιστικές κοινωνίες χτισμένες πάνω σε εμπορεύματα και εργασία, χωρίς να φάμε τα μούτρα μας. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η εκστρατεία μαζικών εξακριβώσεων μέσω των πιστοποιητικών. Τα πιστοποιητικά δεν είναι τίποτα άλλο παρά άδειες κατανάλωσης, χρονικής διάρκειας από 0 (τίποτα) και 2 μέρες (test) μέχρι 6 μήνες (εμβόλιο&νόσηση). Η οικονομική τους λειτουργία έχει να κάνει με την δυνατότητα κυκλοφορίας του κατόχου και ελέγχεται μέσω διαρκών εξακριβώσεων.

Οπαραπάνω τρόπος προέρχεται κατευθείαν απο το υπουργείο οικονομικών έπειτα απο επίλυση σκληρών μαθηματικών εξισώσεων, υπολογισμένων στη βάση όχι κάποιου ιού, αλλά καθαρού καπιταλιστικού συμφέροντος. Τα αποτελέσματα αυτών των εξισώσεων το Μάρτιο του 2020 ήταν τέτοια που επίτασσαν το ελληνικό κράτος να μηδενίσει τις άδειες κατανάλωσης και κυκλοφορίας για όλους μας, δηλαδή να μας κλείσει μέσα. Το κράτος βάφτισε αυτά τα μέτρα lockdown και καραντίνα, οι ειδικοί του τα έντυσαν με υγειονομική επένδυση τάχα μου για κάποιον ιό για να πειθαρχήσουμε. Το ίδιο ακριβώς συνεχίζει να συμβαίνει και τώρα με τις μεταλλάξεις και τα ρέστα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι πολιτικές αυτές θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται πάνω μας.

Το μόνο αμφίβολο γι’ αυτούς είναι το πόσο θα πειθαρχήσουμε στις απανωτές εξακριβώσεις τους.


Περισσότερα στο https://antifawestside.wordpress.com/

Exit mobile version