Site icon Autonome Antifa

Όποιο χέρι σηκώνεται πάνω σε μετανάστες πρέπει να κόβεται! Να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας, να υπερασπιστούμε την τάξη μας! 05.2011 (Μέρος 2ο)

Όλα καλά στο κέντρο της Αθήνας; Όλα καλά με την καθημερινή παρέλαση των ένστολων; Όλα καλά με την αστυνομική κατοχή; Αυτοί που σήκωσαν το χέρι τους ενάντια σε μετανάστες, αυτοί που στήριξαν το πογκρόμ, αυτοί που το χειροκρότησαν, κατέδειξαν ολοφάνερα για ποιο πράγμα δουλεύουν: για τη στρατιωτική κατοχή ως μόνιμο καθεστώς στο κέντρο της πόλης. Για την απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολυεθνικών εργατών, ενός μεγάλου κομματιού της εργατικής τάξης. Για τη νομιμοποίηση της βίας και του θανάτου εναντίον των πιο αδύναμων στρωμάτων της κοινωνίας.

Τελικά, με μια χούφτα παρακρατικούς φασίστες μπροστά και ορδές αστυνομικών δυνάμεων από πίσω, το μήνυμα που στέλνεται έχει «εκπαιδευτική» αξία για όλους μας: να εμπεδώσουμε πως στους δύσκολους καιρούς που έρχονται, τα αφεντικά και οι αστυνομικοί τους μηχανισμοί μπορούν εν μία νυκτί να επιβάλουν στις γειτονιές μας στρατιωτικό καθεστώς για το «καλό όλων μας». Και ότι αυτό το καθεστώς μπορεί να μην έχει τέλος. Καπιταλισμός σε κρίση λέγεται αυτό, φασισμός λέγεται αυτό. Θρέφεται και γιγαντώνεται όσο δεν προστατεύουμε το πιο αδύναμο κομμάτι μας ενάντια στο κράτος, τα αφεντικά και τους φασίστες. Γι’ αυτό λέμε:

ΟΠΟΙΟ ΧΕΡΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ! ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΑΣ!

Exit mobile version