Site icon Autonome Antifa

Όποιο χέρι σηκώνεται πάνω σε μετανάστες πρέπει να κόβεται! Να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας, να υπερασπιστούμε την τάξη μας! 05.2011 (Μέρος 1ο)

Όποιος θέλει ας κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει για μια κοινωνία να ανέχεται και να υποστηρίζει το πενθήμερο πογκρόμ εναντίον των μεταναστών εργατών. Όποιος θέλει, ας αγνοήσει για άλλη μια φορά το στομάχι του που του λέει πως ο φασισμός έρχεται καλπάζοντας. Όποιος θέλει ας παραστήσει ότι δεν βλέπει πως η βία εναντίον των μεταναστών εργατών κοιτάζει προς το μέρος του. Εμείς από την άλλη το ξέρουμε. Ετούτη η κοινωνία στους μήνες και τα χρόνια που έρχονται θα εκφυλιστεί ακόμη περισσότερο σε αγέλη λυσσασμένων σκυλιών. Και ξέρουμε και το άλλο. Αυτοί που τώρα δεν ντρέπονται να σηκώσουν το χέρι εναντίον των μεταναστών εργατών, δέκα εναντίον ενός και με την προστασία της αστυνομίας, είναι οι ίδιοι που στο μέλλον θα σηκώσουν το χέρι εναντίον των ανέργων, εναντίον των αστέγων και όποιου τους φαίνεται αδύναμος. Το κάνουν ήδη. Και θα συνεχίσουν. Όσο δεν υπερασπιζόμαστε το πιο αδύναμο κομμάτι μας ενάντια στο κράτος, τα αφεντικά και τους φασίστες, τόσο όλοι μαζί θα κατρακυλάμε στη βαρβαρότητα. Γι’ αυτό λέμε

ΟΠΟΙΟ ΧΕΡΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ! ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΑΣ!

Exit mobile version