Site icon Autonome Antifa

Ποτέ δεν χρειαστήκαμε αριστερούς καθηγητές για να τα βάλουμε με τους φασίστες, 12.2018

Το μακρινό 2011, η αριστερά της χώρας ανακάλυψε για πρώτη φορά το παραμύθι της «κυριαρχίας της Χρυσής Αυγής στα σχολεία». Οι αριστεροί προπαγανδιστές φαντασιώνονταν πως, με κάποιο τρόπο, ο τρόμος της «κυριαρχίας των φασιστών στα σχολεία» θα μετατρεπόταν σε ψήφους.

Τώρα τελευταία, μιας και ξανάρχονται εκλογές, οι αριστεροί της χώρας ανακάλυψαν ξανά το ίδιο viral παραμύθι. Και πάμε ξανά: είκοσι χιλιάδες αριστεροί πατοκούμπηδες ποστάρουν και μπλογκάρουν βίντεο με τους ίδιους δέκα μικρούς γιους μπάτσων να λένε μαλακίες. Στο τέλος, όλοι μαζί νομίζουν ότι είδαν διακόσιες χιλιάδες φασίστες.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε τρία σχετικά σημεία:

Το πρώτο: Οι αριστεροί καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, αντί να λένε σαν τις κομμένες διαδικτυακές κεφαλές για τον ρατσισμό των μαθητών τους, καλά θα έκαναν, έστω για μια φορά, να μιλήσουν για το ρατσισμό των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης. Λογικά θα πρέπει να γνωρίζουν το ζήτημα πολύ καλύτερα. Γιατί, όσο και αν παραμυθιάζονται ότι «χτίζουν συνειδήσεις» το μέγιστο εργασιακό τους επίτευγμα είναι το ταξικό / γνωσιακό απαρτχάιντ ενάντια στη δεύτερη γενιά και την εργατική τάξη γενικότερα. Κρατάει δύο αιώνες. Είναι το πραγματικό τους «λειτούργημα».

Το δεύτερο: Ουδέποτε, ούτε εμείς, ούτε οι σημερινοί αντίστοιχοί μας στα σχολεία αυτής της χώρας, χρειαστήκαμε «τη βοήθεια των εκπαιδευτικών» για να τα βάλουμε με τους φασίστες. Οπότε οι «εκπαιδευτικοί», ας ρίξουν αποβολές στους «απροσάρμοστους», ας βάλουν τους «προσαρμοσμένους» να πουν πατριωτικά ποιήματα, ας μοιράσουν τα «δέκα» και τα «είκοσι» με ταξική μεζούρα. Αφού δεν ξέρουν άλλο, ας κάνουν τέλος πάντων αυτό που ξέρουν.

Το τρίτο: Κι εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Τα σχολεία της χώρας ήταν και είναι πολυεθνικά. Δηλαδή οι μικροί φασίστες μπαίνουν στη θέση τους με χίλιους τρόπους, κάθε σχολική μέρα, σε κάθε προαύλιο, σε κάθε δρόμο και πεζοδρόμιο, σε κάθε πλατεία. Έτσι έγινε μεταξύ του 1993 και του 1998, έτσι έγινε μεταξύ του 2011 και του 2013, έτσι γίνεται ακόμη.

Όλα τα υπόλοιπα είναι social media και αριστεροί καθηγητές μέσης εκπαίδευσης. Δηλαδή μηχανικά υποβοηθούμενη ηλιθιότητα, ιδρυματισμός Ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων και αριστερός οπορτουνισμός, τρία σε ένα.

Exit mobile version