Site icon Autonome Antifa

Ταχύρρυθμα μαθήματα πολεμικής προετοιμασίας // Αφίσα από το Antifa North // 11.22

Άµα το κράτος αποφασίσει να µας διδάξει κάτι µε το ζόρι τα καταφέρνει θαυµάσια, έτσι δεν είναι;

Να πώς ξεκίνησε η φετινή σεζόν:

ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: «Συµµορίες πάσης φύσεως λυµαίνονται κάθε γωνιά της πόλης». ∆ίδαγµα; Αν εµείς που ανήκουµε στον πάτο αυτής της κοινωνίας τολµήσουµε να φτιάξουµε κοινότητες θα ανακηρυσσόµαστε εγκληµατίες και θα µας αναλαµβάνουν τα σώµατα ασφαλείας. Επίσης απαγορεύεται να µιλήσουµε για τον εαυτό µας. Και γι’αυτό θα φροντίσουν οι ένστολοι.

ΜΑΘΗΜΑ ∆ΕΥΤΕΡΟ: «Φέτος θα έχει πληθωρισµό, ψηλές τιµές και φόρους και φταίει ο Πούτιν και η µαύρη µας η µοίρα». ∆ηλαδή το κράτος έχει φροντίσει να µας υποτιµήσει µέχρις εσχάτων και να χτίσει µια οικονοµία στην οποία εµείς θα ασφυκτιούµε κι εκείνο θα ελέγχει τα πάντα. Και την ίδια στιγµή υποκρίνεται ότι για αυτό δεν ευθύνεται σε καµία περίπτωση το ίδιο, αλλά ένα κάρο εξωτερικοί κι απρόβλεπτοι παράγοντες.

ΜΑΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: «Οι καιροί απαιτούν συσπείρωση γύρω από τα εθνικά δίκια γιατί ο προαιώνιος εχθρός καραδοκεί». Το οποίο είναι σαν να µας λένε: λεφτά δεν θα έχετε γιατί θα τα µαζέψουµε όλα εµείς να τα δώσουµε στα αφεντικά σας, άχνα δεν θα µπορείτε να βγάλετε, αλλά όπου βλέπετε γαλανόλευκα θα χειροκροτάτε κι ό,τι µαλακία σας πούµε για την Τουρκία θα την πιστεύετε. Εντάξει;

Όλο αυτό το’χουν τυλίξει σε πακετάκι µε φιόγκο και το έχουν ονοµάσει «έρχεται δύσκολος χειµώνας».

Λοιπόν, αυτόν τον «δύσκολο χειµώνα» τον έχει κανονίσει το κράτος και τα αφεντικά µας. Όχι τυχαία. Αλλά επειδή διαβλέπουν ότι οι παγκόσµιες ισορροπίες είναι ρευστές και εύφλεκτες. Ετοιµάζονται, λοιπόν, να χωθούν και να αρπάξουν ό,τι µπορέσουν. Γι’αυτό µας κάνουν εντατικά µαθήµατα στην πειθαρχία και την µοναξιά, την υποτίµηση και την εθνική περηφάνια. Γιατί προετοιµάζονται για πόλεµο.

Το θέµα είναι, εµείς στα τελευταία θρανία, το ‘χουµε πάρει χαµπάρι;


Περισσότερα στο https://antifanorth.net

Exit mobile version