Site icon Autonome Antifa

Τι έγινε στα Open Mics στην Πλ. Τσιρακοπούλου // Από το Antifa East

Πρόσφατα διαβάσαμε σε επίσημο άρθρο της εφημερίδας των συντακτών, με τίτλο Το αβγό του καγκουρό[1]Η Εφημερίδα των Συντακτών, Το αβγό του καγκουρό, 02.10.2021 https://www.efsyn.gr/stiles/ano-kato/312910_abgo-toy-kagkoyro, μία παραπλανητική, θα έλεγε κανείς,  περιγραφή της φιγούρας του κάγκουρα, που στοχοποιεί τις πολυεθνικές παρέες της πλατείας. Είπαν ότι είμαστε φασιστοειδή και ότι θέλουμε να πιάσουμε τη καλή. Μας είπαν και σεξιστές επειδή ακούμε hiphop. Τώρα, τί ακριβώς θέλουν οι μικροαστοί αριστεροί και ασχολούνται μαζί μας είναι ένα ζήτημα. Ένα άλλο ζήτημα που μας τρώει χρόνια, είναι το να μην αφήσουμε αυτούς να μιλάνε για τη πάρτη μας. Πείτε μας κολλημένους αλλά όταν μιλάνε αυτοί θα μιλάμε και εμείς.

Ένας διασκεδαστικός τρόπος να απαντήσεις σ’ αυτούς που ζητάνε ησυχία, τάξις και ασφάλεια στις πλατείες είναι τα Open Mics. Δηλαδή να μαζευτούμε οι χιπχοπάδες, οι πλατειακές και οι πιτσιρικάδες της γειτονιάς και να βάλουμε τη μουσική μας και όποιος ενοχλείται ας κατεβάσει τα μούτρα και ας πάει σπιτάκι του.

Ε και τα open mics κανονίστηκαν. Μαζευτήκαμε στην πλατεία τσιρακοπούλου και θέλαμε να έρθουν κι άλλοι σαν κι εμάς. Και ήρθαν! Κάποιοι δυο μαζί και άλλες με όλη τους την παρέα ήρθαν και αράξαμε για ώρες. Μοιραστήκαμε αυτοκόλλητα για να κολλάμε στους δρόμους, ήπιαμε μπύρες και ακούσαμε κομμάτια από τύπους και τύπισσες που τα λένε πολύ ωραία!
Γνωρίσαμε και συναντήσαμε άτομα που θέλουμε να ξαναδούμε.

Και θα μαζευόμαστε και θα το λέμε, η απειθαρχία είναι ανάγκη σε μια καθημερινότητα που μας θέλει συμμορφωμένους να απολυμαίνουμε τα χέρια μας και να περιμένουμε τρομαγμένοι τα επόμενα. Η απειθαρχία είναι η δύναμη μας!

References
1 Η Εφημερίδα των Συντακτών, Το αβγό του καγκουρό, 02.10.2021 https://www.efsyn.gr/stiles/ano-kato/312910_abgo-toy-kagkoyro
Exit mobile version