Site icon Autonome Antifa

Βασικά ο Δήμαρχος λέει «Βουλώστε το» // Αφίσα που κολλήθηκε στα ανατολικά από το Antifa V // Ιούνιος 2021

Βασικά ο Δήμαρχος λέει «βουλώστε το»

Η τέχνη ανθίζει στο Βύρωνα! Ο καλός και αριστερός μας Δήμαρχος, πήρε τα λεφτά που πληρώνουμε υποχρεωτικά με το λογαριασμό του ηλεκτρικού, και τα έδωσε σε ύποπτους ακροδεξιών φρονημάτων καλλιτέχνες (δείτε το site τους και πείτε μας). Οι καλλιτέχνες με τη σειρά τους, πήραν σβάρνα τα καφάο του Βύρωνα και τα γέμισαν με ό,τι καταλαβαίνει ο Δήμαρχος από «ελληνική ιστορία».

Κι έτσι, τα ωραία και υποχρεωτικά δημοτικά μας τέλη, έγιναν… φουστανέλα με διπλή πίτα!

Μακάρι όμως να ‘ταν μόνο αισθητικό το ζήτημα. Ο Δήμος ακολουθεί τα παλιά και δοκιμασμένα κόλπα της μηδενικής ανοχής. Βάφει τα καφάο με τάχα μου «υψηλή τέχνη», για να φοβόμαστε εμείς οι υπόλοιποι να εκφραστούμε πάνω τους όπως κάνουμε τόσα χρόνια. Ο δημοκρατικός μας Δήμος χέστηκε για την «ελληνική ιστορία»· απλά δε γουστάρει ταγκιές και αφίσες. Βασικά θέλει να το βουλώσουμε.

Δεν εκπλησσόμαστε. Και ο καλός κύριος Χαρδαλιάς, ως Δήμαρχος Βύρωνα ξεκίνησε την καριέρα του. Με την ωραία ιδέα να στήσει «πολιτοφυλακές ελέγχου του εγκλήματος». Οι «πολιτοφυλακές» δεν φτούρησαν, αλλά ο Χαρδαλιάς συνέχισε την καριέρα του στο ίδιο μονοπάτι: φέτος παρά λίγο να στήσει «πολιτοφυλακές για τη γρίπη», και του χρόνου βλέπουμε. Όσο για το Δήμο Βύρωνα, κάτι τέτοιες ιδέες σημαίνουν στέρεες σχέσεις με το υπουργείο δημόσιας τάξης και διακίνηση των ωραίων ιδεών της «μηδενικής ανοχής» με το τσουβάλι. Ανεξαρτήτως Δημάρχου. Οι δε διπλανοί δήμοι δεν πάνε πίσω. Ήδη στο Φάληρο καλούν τους ρουφιάνους να… «υιοθετήσουν» ένα καφάο!

Τεσπα όμως.

Εδώ ένα σωρό κόσμος αποφάσισε να «μείνει ασφαλής» για ένα χρόνο.

Είναι παράξενο που όλοι οι φασίστες του τόπου πήραν αέρα;

Με την ευκαιρία πάντως, υιοθετήσαμε κι εμείς 20 καφάο στο Δήμο Βύρωνα. Τα καφάο νιώθουν ασφαλή υπό την κηδεμονία μας κι εμείς τα στολίζουμε με κάθε ευκαιρία.


Περισσότερα στο antifav.wordpress.com

Exit mobile version