Site icon Autonome Antifa

Ξέρουμε κι από μόνοι μας πώς να ντυθούμε! 10.2020

Δεν θέλουμε στολές

Ούτε ιατρικές, ούτε στρατιωτικές!

Ωραία, ξεκινάει η χρονιά και λένε «μάσκα υποχρεωτική», γιατί «κινδυνεύουν οι γιαγιάδες».

Και καπάκια φυσικά, λένε ότι όποιος δε γουστάρει μάσκα είναι «ανορθολογικός» και «οπαδός του Τραμπ» και τρέχα γύρευε.

Εν τω μεταξύ, κουβέντα οι βασιλιάδες του «ορθολογισμού» για τη μάσκα ως αυτό που είναι: αλλαγή προσώπου, μεταμφίεση κατ’ εντολή του κράτους – με λίγα λόγια μια στολή!

Αλλά οι στολές δεν φοριούνται για πλάκα αδέρφια!

Ας πούμε η αστυνομία κι ο στρατός φοράνε στολές και γουστάρουνε – οι φυλακισμένοι φοράνε άλλες στολές με το ζόρι. Κανείς απ’ αυτούς δεν το κάνει για πλάκα. Οι στολές έχουν στόχο να φαινόμαστε όλοι ίδιοι για να γινόμαστε όλοι ίδιοι. Οι στολές έχουν στόχο να πειθαρχούν αυτόν που τις φοράει και να πειθαρχούν κι αυτόν που τις κοιτάει. Οι στολές κάνουν λιγάκι πιο εύκολο να κάνεις ό,τι σου λένε. Οι στολές κάνουν λιγάκι πιο δύσκολο να ανοίξεις το στόμα σου. Οι στολές εγκαθιστούν την ιεραρχία ως εμφάνιση, συνεπώς ως φυσικό γεγονός.

Ε, το νόημα της μάσκας ως στολή, βρείτε το μόνες σας – αν και φανταζόμαστε ότι θα το ‘χετε καταλάβει ήδη στο πετσί σας.

Και όσο το ψάχνετε, σκεφτείτε και την άλλη φοβερή σύμπτωση: ότι μαζί με την υποχρεωτική μάσκα, βγήκε κι ο καλόψυχος πρωθυπουργός μας, για να πει «υποχρεωτική στράτευση στα 18». Δηλαδή ότι θα μας πάνε από στολή σε στολή, από υποταγή σε υποταγή, κι από ξεφτίλα σε ξεφτίλα, από τα 6 μέχρι τα 20!

Και από πάνω έχεις όλες τις ποικιλίες της ξεφτιλισμένης αριστεράς να λένε ότι, ενώ το κράτος προσπαθεί να μας φορέσει τις μάσκες με το ζόρι, εμείς πρέπει να ζητάμε «15 μαθητές ανά τάξη» – δηλαδή… περισσότερους καθηγητές!

Το επόμενο είναι, εκεί που το κράτος μάς λέει «υποχρεωτική στράτευση στα 18», να μας βάλουν οι αριστεροί να ζητήσουμε… περισσότερους λοχίες!

Ε, ξέρετε τι;

Είμαστε πολλοί που δεν θέλουμε στολές!

Ούτε ιατρικές, ούτε στρατιωτικές!

Και ευτυχώς, στο κάτω κάτω της γραφής

Ξέρουμε κι από μόνοι μας πώς να ντυθούμε!

Exit mobile version