Site icon Autonome Antifa

Antifa διαδήλωση: Ίδια είναι τα αφεντικά εθνικά πλανητικά, 11.2016

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Λαβρόφ και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα επισκέπτονται ταυτόχρονα την Ελλάδα τον μήνα του Αγιοπολυτεχνείου!

Η υπόθεση δεν είναι αστεία: Οι δύο επισκέψεις συνδέονται άμεσα με την όξυνση της παγκόσμιας διακρατικής σύγκρουσης στην περιοχή που ξεκινάει από τις Βαλτικές χώρες και την Ουκρανία και φτάνει μέχρι τη Συρία και το Αφγανιστάν. Ειδικά το ελληνικό κράτος βλέπει τη διάλυση της Συρίας ως ευκαιρία. Πρώτα γιατί αυτή η διάλυση συνεπάγεται τη δημιουργία προβλημάτων στον «προαιώνιο εχθρό», δηλαδή το τουρκικό κράτος. Έπειτα γιατί αυτή η διάλυση καθιστά το ελληνικό κράτος σημαντικό στην παγκόσμια διακρατική σύγκρουση.

Είναι γι’ αυτό που το ελληνικό κράτος ανακάλυψε την «ΑΟΖ», την «Ανατολική Μεσόγειο» και τα «πετρέλαια» από το 2009 και μετά. Είναι γι’ αυτό που «συνάπτει σχέσεις» με ό,τι κράτος υπάρχει στην περιοχή, εκτός από το τουρκικό. Είναι γι’ αυτό που πιπιλάει «παραβιάσεις» και «τουρκική επιθετικότητα» ενώ δεν σταματάει τις «στρατιωτικές ασκήσεις».

Οι Λαβρόφ και Ομπάμα θα διαπραγματευτούν με το ελληνικό κράτος γύρω από τη διάλυση της Συρίας, την αναμεταξύ τους σύγκρουση και τα προβλήματα της Τουρκίας. Το ελληνικό κράτος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την περίσταση. Έτσι δρουν τα κράτη. Και φυσικά στο βάθος, όλο και λιγότερο απίθανο, χάσκει το ενδεχόμενο του γενικευμένου πολέμου.

Είναι γι’ αυτό που πρέπει να το καταλάβουμε, να το διαδώσουμε, να το χωνέψουμε καλά:

Σιχαινόμαστε τα εθνικά συμφέροντα, είναι τα συμφέροντα των αφεντικών μας!

Φτύνουμε τις «Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες» τους! Οικόπεδα στη θάλασσα βλέπουν μόνο τα αφεντικά!

Καγχάζουμε μπροστά στις «συμμαχίες» τους! Λες και μπορούν να «συμμαχήσουν» σκυλιά λυσσασμένα!

Περιγελάμε τις θεωρίες της εξάρτησης, δεν πιστεύουμε σε «τρόικες» και «μνημόνια»! Το ελληνικό κράτος έχει τα δικά του συμφέροντα, τα δικά του σχέδια, και είναι όλα εναντίον μας!

Σιχαινόμαστε τον πατριωτισμό, δεξιό και αριστερό, δεν πάμε στον στρατό, μισούμε το ελληνικό κράτος και τα σχέδια του!

ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

12:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

Exit mobile version