Site icon Autonome Antifa

Σκατά στην καραντίνα & τους ρουφιάνους! // Graffiti στο Χαλάνδρι // Φλεβάρης ’21

-Ρε κάπου διάβασα ότι οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες για την παράταση του lockdown, θα πρέπει να προσέξουμε πολύ για να μην αρρωστήσουμε εμέις και οι γιαγιάδες μας.

-Κατέβασε κανέναν άλλο browser γιατί ο explorer σου έχει κάνει κακό.

-Όχι ρε, σοβαρά τώρα, το τελευταίο αυστηρότερο lockdown έγινε γιατί ο κόσμος βγαίνει πολύ και αψηφά τα μέτρα, στα πάρκα γίνεται χαμός, εγώ τους βλέπω από το μπαλκόνι μου, έχω βγάλει και φωτογραφίες, περιμένω να έρθει και η αστυνομία να τους πει τίποτα αλλά εμφανίζονται σπάνια.

-Ρε τσόγλανε εσύ του φωνάζεις κάθε δεύτερη μέρα;

-Όχι, όχι μην με παρεξηγείς, είναι η ιδιοκτήτρια της πολυκατοικίας μας από πάνω που καλεί τις περισσότερες φορές. Εγώ δεν θέλω να μπλέκομαι. Άσε που και εγώ πάω καμία βόλτα στο πάρκο.

-Βόλτα; Σε θυμάμαι πριν δύο μήνες με τριπλή μάσκα που κατέβασες τα σκουπίδια, το ζεις τα άκρα.

-Ε, εντάξει, βόλτα που λέει ο λόγος, ο κάδος είναι στο τέρμα του τετραγώνου. Έχω κάνει και like σε μία σελίδα που ποστάρουμε φωτό απο την βόλτα μας όταν πάμε να πετάξουμε τα σκουπίδια, βάζουμε και τα καλά μας ρούχα, να σου δείξω;

-Άντε και στο διάολο ρε μαλάκα, νόμιζα ότι το απουσιολόγιο ήταν η κορύφωση της ρουφιανιάς σου, αλλά μου απέδειξες οτι μπορείς και χειρότερα, μου γάμησες την μέρα σίχαμα.

-Μα, δεν είναι προσωπικό το θέμα, υπάρχουν πολλοί ακόμα που είναι υπεύθυνοι σαν και εμένα, να, ας πούμε και οι άνθρωποι που συνέβαλαν στο να πιαστούν αυτοί οι αλήτες που χτύπησαν τον κύριο σταθμάρχη πριν λίγο καιρό, αυτή δηλαδή δεν είναι η σωστή συμπεριφορά;

-Πρόσεχε γιατί και εμείς είμαστε πολλοί και όλο και πιο συχνά πλέον βλέπουμε τα κοινά μας περισσότερο από τις διαφορές μας, κοιτάμε να κάνουμε και πράγματα και να μιλάμε περισσότερο… κάτσε τώρα να πάμε λίγο να ποστάρεις άλλη μία φωτό, είμαι σίγουρος ότι θα πάρει πολλά like!

-Α, τέλεια, σε τι φόντο θες να την βγάλουμε;

-Έλα εδώ στο τέλος του τετραγώνου να σου δείξω…

Σκατά στην καραντίνα; Τσέκ.

Και τους ρουφιάνους; Τσέκ.

Exit mobile version